Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

27 lis 2014

Výstava fotografií „Kate Moss: Ikona“ v Berlíně

Výstava fotografií, jejímž kurátorem je galerie současného umění ONO Arte se sídlem v Bologni a kterou sponzoruje značka Lancia, dorazila do Německa. Na výstavě jsou k vidění nejslavnější fotografie vzdávající hold ikoně stylu a elegance. V přední části německé galerie bude k vidění také jedinečné a exkluzivní provedení modelu Ypsilon, nejoblíbenějšího vozu značky Lancia u žen.

Výstava fotografií „Kate Moss: Ikona“ v Berlíně

 

Výstava fotografií, jejímž kurátorem je galerie současného umění ONO Arte se sídlem v Bologni a kterou sponzoruje značka Lancia, dorazila do Německa. Na výstavě jsou k vidění nejslavnější fotografie vzdávající hold ikoně stylu a elegance. V přední části německé galerie bude k vidění také jedinečné a exkluzivní provedení modelu Ypsilon, nejoblíbenějšího vozu značky Lancia u žen.

Po velkém úspěchu v Itálii - výstavu hostila galerie v Bologni od března do května 2014 - se slavné fotografie přesunuly do berlínské galerie Hiltawsky, kde budou k vidění až do 21. února 2015.

Vystaveno je zde 30 nejslavnějších fotografií zachycujících ženu, která byla tváří revoluce stylu a elegance devadesátých let: Kate Moss. Krásná modelka pocházející z Londýna se stala terčem objektivů mnoha slavných fotografů. Zmínku zaslouží Albert Watson, Chris Levine, David Ross, Jurgen Ostarhild či Satoshi Saïkusa. Kromě těchto umělců se v rámci berlínské výstavy představí exkluzivně i fotografie od Michela Haddi, Pamely Hanson, Dany Lixenberg a Marca Hisparda.

Po dobu prvních dvou týdnů od otevření výstavy v Berlíně bude navíc před galerií stát Lancia Ypsilon oděna do jedné z vystavených fotografií. Tímto evokativním „balením" se vůz stává vlivným a jedinečným komunikačním prvkem a zároveň vzdává hold ženě, která přes dvacet let inspirovala a ovlivňovala stylisty a umělce, diktovala módní trendy a za svou kariéru si vysloužila výstižný titul „Královna stylu".

Stejného stylu se drží také Lancia Ypsilon, módní městský vůz, který svým charakterem a sofistikovaným stylem okouzluje své okolí natolik, že se stal nejoblíbenějším ženským automobilem.

V říjnu byla Lancia Ypsilon již druhý měsíc po sobě nejprodávanějším kompaktním vozem v Itálii. Celkem 5000 prodaných vozidel představovalo v daném segmentu podíl ve výši 14,7 %.

Již od svého uvedení na trh je model Ypsilon založen na silné vazbě se světem žen a každý produkt této řady byl výsledkem velmi intenzivního dialogu mezi Lancií a ženami. Koneckonců ještě více u žen než u mužů představuje vůz prostředek vyjádření jejich osobnosti, podobně jako šaty, které si zvolí, protože chtějí být krásné, elegantní a chtějí se cítit v pohodě v jakékoliv situaci. A stejně jako šaty i auto má držet krok s dobou, což znamená, že musí být moderní a svěží.

V tomto duchu vznikla také exkluzivní série Ypsilon Elle, která je v prodeji teprve pár týdnů. Tento model vznikl ve spolupráci s magazínem ELLE, který se zaměřuje na ženy, jež chtějí být moderní a zajímají se o nové trendy v módě a o zdravý životní styl.

Hluboký vztah mezi modelem Ypsilon a ženami vyjadřuje také propagace, jejímž výsledkem je i záštita nad výstavou „Kate Moss: Ikona". Lancia tak proniká i do oblastí vzdálených automobilovému světu. Do oblastí módy a umění, aby navázala kontakt se „ženou Ypsilon" ve světě pro ni mnohem příjemnějším a vyznačujícím se krásou, elegancí a exkluzivitou.

 

 

Jiný obsah

Přihlaste se k odběru newsletteru.

PŘIHLASTE SE NYNÍ